Collectieve Rechtsbijstandverzekering

Collectieve Rechtsbijstandverzekering leden
Bij het beoefenen van de paardensport tijdens het deelnemen aan het verkeer, kan er altijd iets mis gaan. U kunt een ongeval krijgen door de schuld van een ander. De schade die u hierbij oploopt dient u zelf op de tegenpartij of zijn verzekeraar te verhalen. Ook kunt u een strafzaak krijgen, die verband houdt met het deelnemen met een paard (en wagen of koets) aan het verkeer. Voor dit risico kunt u deze verzekering afsluiten.

Dekking voor leden van KNHS
Wanneer u lid bent van KNHS, bent u automatisch verzekerd voor de collectieve rechtsbijstand. Deze dekking zorgt ervoor dat u niet zelf achter de door uw geleden schade aan hoeft en dat u in een strafzaak wordt bijgestaan.

Wat is er verzekerd?
Deze verzekering biedt dekking wanneer voor juridische kosten, wanneer u bij het deelnemen aan het verkeer met het paard een ongeval krijgt. Onder verkeer worden alle openbare en toegankelijke terreinen bedoeld, dus ook ritten over het strand, de hei of de manege. Met deelnemen aan het verkeer wordt niet het vervoer van paarden in een trailer bedoeld.

Wilt u meer weten?
Vult u dan het contactformulier in of neem contact op met de klantadviseurs van Aon: 088 810 81 85.